Megenai produk Self Defender Spray - SPRAY BERCILI



Video diatas merupakan satu contoh bentuk jenayah yang boleh berlaku di mana-mana (Spray Bercili Mesti digunakan Dalam Keadaan ini)


Produk Self Defender Spray adalah produk bercili yang direka cipta untuk memberi perlindungan kepada mana-mana individu umumnya dan kepada kaum perempuan khasnya.Ianya sebagai alat bagi menghalang perlakuan tidak baik oleh seseorang individu terhadap diri anda sendiri seperti rompakan, ragut, rogol, buli dan seangkatan dengannya.


  • Pancutan boleh mencapai jarak sehingga 3-5 meter.

  • Isi kandungan sebanyak 60 ML
  • Bau yang sangat menyengat dan memedihkan mata walaupun terkena pada baju.

  • Tidak merosakkan kulit atau melekat pada pakaian

  • Penyerang yang terkena akan terbatuk-batuk dan terganggu.

  • Tarikh luput adalah 2 tahun dari tarikh anda beli




Kenapa Anda Mesti Memiliki Self Defender Spay?

  1. Jenayah semakin menular dan anda sendiri tahu banyak kes telah diumumkan disurat khabar.

  2. Anda tiada senjata dan tidak boleh membawa senjata seperti pisau, parang dan sebagainya (yang tajam dan boleh melukakan). Hot pepper Spray dibenarkan untuk dibawa dimana-mana kawasan di Malaysia.

  3. Anda ada keluarga, saudara mara atau anak-anak yang perlu untuk dilindungi.

  4. Anda adalah samaada pelajar, kaum perempuan dan individu yang mungkin sering keluar secara berseorangan. Anda mungkin jauh dari keluarga.

  5. Anda sedang dikelilingi individu-individu yang anda tidak kenal asal-usulnya dan tidak tahu niat jahatnya pada anda.

Self Defender Spay amat sesuai untuk semua jenis golongan 15 tahun keatas. Botol yang kecil dan ringan adalah satu kelebihan untuk disimpan dimana-mana dan mudah untuk dibawa.


Harga sebotol Self Defender Spray ialah RM40.00


Setelah anda membuat pembayaran melaui Maybank / Maybank2u.com atau CIMB

Barang yang anda beli dijamin selamat sampai ke rumah anda.


Jika berminat
Hubungi saya En Zul = 017-6879202

Email saya di star_trek1001@yahoo.com




HUBUNGI SAYA


Human Alarm Sensor (mengesan pergerakan manusia)




Pernahkan anda terfikir terdapat alarm yang dapat pengesan pergerakan manusia lalu ia mengeluarkan bunyi dan kosnya amatlah rendah?


BAGAIMANA HUMAN SENSOR ALARM INI BERFUNGSI ?

Alat ini berfungsi dengan meletakkan alat ini di suatu sudut yang anda mahu..."on" sensor ini dengan menggunakan remote control..Apabila terdapat orang yang melaluinya...alarm ini akan BERBUNYI...

-Alat ini boleh mengelakkan kecurian (Alarm Rumah)
(Penggera Rumah) (ALat Keselamatan Rumah)

-Jarak sensor pengesan adalah 5-7 meter


- Boleh diletakkan di rumah atau laman yang berisiko tinggi mengalami kecurian atau letakkan di tempat barangan berharga anda

-Terdapat 2 remote control untuk "off" dan "onn"

- Boleh juga digunakan di Hostel, Asrama bagi anak2 anda untuk menggelakkan kejadian yang tidak diingini berlaku seperti kecurian barangan di bilik...

-Alat ini mudah alih iaitu boleh diletakkan di mana sahaja

-Boleh juga diletakkan di depan pintu rumah
atau pagar bagi mengesan kecurian..

-jangan sayangkan duit untuk membeli barang yang berguna ini hanya RM 77 sahaja (TERMASUK POS LAJU) daripada anda menyesal jika barangan kesayangan anda hilang.

- Tidak perlu harga beribu2 ringgit untuk kos pemasangan alat keselamatan di rumah.

-SAYA MENCARI PENGEDAR UNTUK ALAT INI DI SELURUH
MALAYSIA KERANA AGAK SUKAR UNTUK MENDAPATKANNYA DIPASARAN.SAYA AKA BERIKAN HARGA YANG MURAH UNTUK MEMBERIKAN ANDA KEUNTUNGAN

Jika berminat
Hubungi saya En Zul = 017-6879202

Email saya di star_trek1001@yahoo.com


HUBUNGI SAYA

6 comments:

Tuan-Belog said...

ni mcm yg polis guna la tu....

En Zul said...

yup mcm polis..hehe

Anonymous said...

assalamualaikum...saya ingin bertanya tentang paper spray...berapa percent kandungan oc di dalamnya..

En Zul said...

Waalaikumsalam...tak tahu lah saya berapa percent, tapi kalau sembur sikit pun memang amat2 pedih...

Anonymous said...

salam...saya ingin bertanya mengenai pengedar tu...adakah ia untuk pepper spray sekali atau hanya utk human sensor alarm shj???

En Zul said...

waalaikumsalam, yang pengedar tu untuk semua sekali , pepper spray dan human sensor alarm... :-)

Post a Comment